Logo GvT

GV

Texel

Opnieuw een prachtig resultaat waaraan Corona niets aan af heeft weten te doen.

IMG 2133De enigszins “overspannen” opbrengst die in de pers genoemd werd is, net als vorig jaar waarschijnlijk, het bedrag dat door alle gymverenigingen op Texel gezamenlijk is gerealiseerd. Van de gemelde € 4.400,- hebben we

Verkopers gingen dit jaar nog steeds ‘ouderwets’ langs de deuren, waarbij voldoende afstand werd bewaard. Daarnaast werden vanwege de coronacrisis krachtige nieuwe online middelen ingezet. Zo kon de verkoop volledig coronaproof doorgaan.

GVT bedankt iedereen die langs de deuren is geweest om loten te verkopen. En natuurlijk alle mensen die een of meer loten hebben gekocht.
Dank zij jullie heeft GVT weer een enorme financiele boost gekregen. Het geld zal ongetwijfeld weer goed besteed worden.

Niet alleen voor de deelnemende clubs, ook voor alle mensen die een lot hebben gekocht, is het een bijzonder jaar. Er zijn dit jaar namelijk veel meer prijzen te winnen en de prijzenpot is aanzienlijk verhoogd. De winkans is dit jaar zelfs 1 op 10. Check uw lot(en) vanaf 10 december via de lotchecker op clubactie.nl om te kijken of er een prijs op is gevallen.