Logo GvT

GVT

Turngroep

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons wederom in voor nieuw lesmateriaal. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat. Klik hier om online loten te kopen voor GVT.

grote clubactieVerantwoord loten verkopen
Jeugdleden verkopen vanaf zaterdag a.s. via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten, veilig voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon.
Een QR code scannen werkt eenvoudig; zet uw telefoon op de stand dat u een foto wilt maken. Richt op de Qr code en u komt automatisch op de site van de grote clubactie.
Hier zoekt u Gymvereniging Texel op en vult daarna het aantal loten en overige gegevens in.

Extra inkomsten hard nodig
We gaan er met z’n allen voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Link
Er is nog een andere mogelijkheid om loten te kopen.
Door op onderstaande link te drukken komt u direct op de site voor GVT.
https://clubactie.nl/lot/gymnastiekvereniging-texel/130780

 

Je kunt ook de QR-code gebruiken! Attachment 1

 

 

 

 

 

 

 

Vindt u het ondanks deze aanpassing niet verantwoord om uw zoon of dochter langs de deur te laten lopen dan hebben we daar alle begrip voor. Verkoop dan bijvoorbeeld alleen loten aan gezinsleden of familieleden die dichtbij staan.

Ondanks dat we met z’n allen in een bijzondere tijd leven hopen we een mooi bedrag bij elkaar te krijgen !
Succes allemaal met de verkoop.


Bestuur GVT

 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail
 
What do you want to do ?
New mail