Logo GvT

GVT

Wedstrijden

Wedstrijden:

Voor meer informatie over de wedstrijden waar leden van GVT aan deelnemen...

________________________________________________________________________________________________

 

Elk jaar organiseert GVT de Texelse gymnastiek- en turnkampioenschappen, een toernooi voor alle gymclubs op Texel.

Alle ouders, ooms, tantes, opa’s, oma’s buren, neefjes, nichtjes, vriendjes en vriendinnetjes zijn welkom om de verrichtingen van de GVT’ers te komen bekijken tijdens de jaarlijkse onderlinge diploma-wedstrijdweek, die elk voorjaar wordt gehouden.

Deze wedstrijden worden tijdens de normale roosteruren gehouden. In elke lesgroep laten de gymnasten hun kunnen zien op de toestellen.

Er worden twee hoofdprijzen uitgereikt: de 'Heerschapsbeker' voor de gymnast(e) met het hoogste aantal behaalde punten en de 'Verhoeventrofee' voor het meest opvallende jonge talent.
De Heerschapsbeker is een wisselprijs, beschikbaar gesteld door mevr. Elly Heerschap. Zij is was in de jaren 70 en 80 secretaresse en het 'gezicht' van de vereniging. Gerrit Verhoeven was leider van GVT tussen 1978 en 1981. Daarna nog jaren betrokken bij de vereniging als o.a. bestuurslid. De Verhoeventrofee is eveneens een wisselprijs. Beide personen zijn erelid.

Verder bepaalt de uitslag mede wie er door zullen stromen naar het 'Ger de Jong Toernooi' (een jaarlijks gymnastiekevenement in Oosterend). Daar komen ze uit tegen de beste gymnasten van de andere Texelse verenigingen.

Voor de peuters, kleuters en springgroepen zijn er open lessen.

Kortom, gym op zijn gezelligst!

Voorlopige ‘Wall of fame’

jaar

Heerschapsbeker

Verhoeven-trofee

Clubkampioen turnen

2018

Mesa van den Elst

Dominic Zwarteveld

geen wedstrijd

2017

 

 

 

2016

 

 

 

2015

 

 

 

2014

geen wedstrijd

geen wedstrijd

geen wedstrijd

2013

Felien de Ridder

Iris Grisnigt

geen wedstrijd

2012

geen wedstrijd

geen wedstrijd

geen wedstrijd

2011

Yannick Smith

Yannick Smith

Jet Wesselman/Ava Krause

2010

Bo Krause en Storm van der Vis

Afra Mevius

geen wedstrijd

2009

Julia Esselman

Marit Bousma

Emiel Eelman

2008

Anne Fleur Bus

Ava Krause

Maartje Serlé

2007

Bo Krause

Emiel Eelman

Maartje Serlé

2006

geen wedstrijd

geen wedstrijd

geen wedstrijd

2005

Kim van Egmond

Bo Krause

Marlon Marci

2004

geen wedstrijd

geen wedstrijd

geen wedstrijd

2003

Kim van Egmond

Lisanne Wit

Nienke Daalder

2002

Vianne Bremer

Miriam Bakker

Nienke Daalder

2001

Kim van Egmond

 

Nienke Daalder

 

 

 

 

 

Routebeschrijving naar TXL SPORTHAL  te Den Burg.

De boot vanuit Den Helder vertrekt precies op het halve uur. De eerste boot vaart om 06:30 uur, de laatste om 21:30 uur. Op zondag vertrekt de eerste boot echter pas vanaf 08:30 vanuit Den Helder.

Vanaf Texel vertrekken de boten op het hele uur. De laatste afvaart is om 21:00 uur naar Den Helder.
Gezien de kosten voor het vervoer van een auto, adviseren wij u om uw auto in Den Helder te parkeren. Dit ook al omdat het parkeren bij de Sporthal niet meer gratis is. U gaat na het parkeren lopend de boot op. Aangekomen op Texel staat de bus lijndienst Veerhaven-Den Burg gereed om u naar Den Burg te brengen. OV-kaart vergeten? De chauffeur verkoopt dagkaartjes die ook nog geldig zijn voor de terugreis. U dient uit te stappen bij de halte ‘Keesomlaan’. Daarvandaan is het slechts 200 meter lopen naar de sporthal. Op verzoek zal de bus waarschijnlijk ook wel voor de sporthal stoppen. Vertrek richting de boot is ook weer vanaf halte ‘Keesomlaan’. De bus vertrekt hier op het halve uur richting de boot.
Als u toch besluit om met de auto te komen is het raadzaam om een kwartier voor de afvaart bij het opstelterrein aanwezig te zijn. U betaalt voor het voertuig inclusief maximaal 9 personen.

Als U op Texel de boot verlaat, dient u de Pontweg te volgen, richting Den Burg. Na ca 4 km nadert U een rotonde. Op de rotonde gaat u rechtsaf (1/4) richting Den Burg. Na ongeveer 500 meter ziet u de sporthal aan uw rechterhand liggen. U kunt de auto bij de sporthal parkeren (betaald).

Voor meer informatie over de veerdienst (tijden, tarieven): www.teso.nl

Tijdens de lessen is de kleding vrijblijvend. D.w.z. dat nauwsluitende sportkleding gedragen kan worden naar eigen keuze, m.u.v. de selectietrainingen, daar is een turnpakje verplicht.

Het kledingvoorschrift tijdens wedstrijden is als volgt:

Meisjes recreatie

zwart turnpakje of wedstrijdpakje * of zwarte top met zwarte sportbroek, beide nauwsluitend     

Jongens recreatie

wit shirt met korte blauwe broek

Bestel je gymkleding met verenigingsnummer 1081646 op http://www.kngu-shop.nl/en de club ontvangt 10% retour van de aanschaf.