Logo GvT

GVT

Wedstrijden

Routebeschrijving naar TXL SPORTHAL  te Den Burg.

De boot vanuit Den Helder vertrekt precies op het halve uur. De eerste boot vaart om 06:30 uur, de laatste om 21:30 uur. Op zondag vertrekt de eerste boot echter pas vanaf 08:30 vanuit Den Helder.

Vanaf Texel vertrekken de boten op het hele uur. De laatste afvaart is om 21:00 uur naar Den Helder.
Gezien de kosten voor het vervoer van een auto, adviseren wij u om uw auto in Den Helder te parkeren. Dit ook al omdat het parkeren bij de Sporthal niet meer gratis is. U gaat na het parkeren lopend de boot op. Aangekomen op Texel staat de bus lijndienst Veerhaven-Den Burg gereed om u naar Den Burg te brengen. OV-kaart vergeten? De chauffeur verkoopt dagkaartjes die ook nog geldig zijn voor de terugreis. U dient uit te stappen bij de halte ‘Keesomlaan’. Daarvandaan is het slechts 200 meter lopen naar de sporthal. Op verzoek zal de bus waarschijnlijk ook wel voor de sporthal stoppen. Vertrek richting de boot is ook weer vanaf halte ‘Keesomlaan’. De bus vertrekt hier op het halve uur richting de boot.
Als u toch besluit om met de auto te komen is het raadzaam om een kwartier voor de afvaart bij het opstelterrein aanwezig te zijn. U betaalt voor het voertuig inclusief maximaal 9 personen.

Als U op Texel de boot verlaat, dient u de Pontweg te volgen, richting Den Burg. Na ca 4 km nadert U een rotonde. Op de rotonde gaat u rechtsaf (1/4) richting Den Burg. Na ongeveer 500 meter ziet u de sporthal aan uw rechterhand liggen. U kunt de auto bij de sporthal parkeren (betaald).

Voor meer informatie over de veerdienst (tijden, tarieven): www.teso.nl